Τεχνολογια

Vodafone: Tο όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την τεχνολογία

Το όραμα του Ομίλου Vodafone για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την τεχνολογία, αλλά και τις νέες τάσεις και τις μεγάλες αλλαγές που φέρνουν στις ζωές μας οι εκθετικές τεχνολογίες, παρουσίασε στο SingularityU Summit Greece, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης.

Το Hayabusa2 φεύγει από τον αστεροειδή Ριούγκου και επιστρέφει στη Γη

Δείγματα για ανάλυση από τον αστεροειδή Ριούγκου συνέλεξε το σκάφος Hayabusa2 και πλέον ετοιμάζεται να αρχίσει το ταξίδι επιστροφής του στη Γη, όπου θα φθάσει μετά από ένα έτος περίπου, όπως ανακοίνωσε η Ιαπωνική Υπηρεσία Αεροδιαστημικής Εξερεύνησης (JAXA).

Στην κορυφή της καινοτομίας η Ν. Υόρκη- Χαμηλά η Αθήνα

Η Νέα Υόρκη κατετάγη πρώτη στον κατάλογο με τις πλέον καινοτόμες πόλεις στον κόσμο, την ώρα που το Τόκιο, ο περσινός νικητής, και το Λονδίνο καταλαμβάνουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση στον Δείκτη των Καινοτόμων Πόλεων.

Το Facebook προχώρησε σε διαγραφή 3,2 δισ. λογαριασμών!

Τον εξωπραγματικό αριθμό των 3,2 δισ. λογαριασμών διέγραψε το Facebook από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2019, αφενός για να διασφαλίσει τη νόμιμη λειτουργία του, αφετέρου για να προστατέψει τους χρήστες από fake λογαριασμούς και διαφόρων ειδών παραβάτες.

Ευρωπαϊκά domain names: Από το .eu στο .ευ- Με ελληνικούς χαρακτήρες από τις 14 Νοεμβρίου

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι, μετά από επτά χρόνια προετοιμασιών, θα είναι πια δυνατό κάθε ενδιαφερόμενος να δημιουργήσει ένα διαδικτυακό τόπο .eu πλήρως με χαρακτήρες του ελληνικού αλφαβήτου.

Disney Plus: Προβλήματα με το "καλημέρα"

Προβλήματα αντιμετώπισε η πολυσυζητημένη νέα υπηρεσία streaming, Disney+ κατά την πρεμιέρα της.

Πρωτοποριακό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης θα προβλέπει πότε θα πέσει κεραυνός!

Ένα απλό και φθηνό σύστημα, που συνδυάζει μετεωρολογικά δεδομένα και τεχνητή νοημοσύνη και το οποίο προβλέπει σε ποιο μέρος και πότε θα χτυπήσει κεραυνός, έφτιαξαν Ελβετοί επιστήμονες.

Βρετανία: Χάκερ προσπάθησαν να ρίξουν τον ιστότοπο των Τόρις

Το κυβερνών Συντηρητικό κόμμα της Βρετανίας έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης, με τους δράστες να προσπαθούν να θέσουν εκτός λειτουργίας τον ιστότοπό του, όπως ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters δύο πηγές.

Huawei: Πετούν... τη σκούφια τους οι εργαζόμενοι - Θα μοιραστούν 286 εκατ. δολάρια!

Χαράς ευαγγέλια για τους εργαζόμενους στη Huawei μετά την ανακοίνωση του κινεζικού κολοσσού ότι θα τους μοιράσει 2 δισεκ. γιουάν (286 εκατ. δολάρια) σε μετρητά ως ανταμοιβή για τη βοήθεια που πρόσφεραν όταν οι ΗΠΑ κατέταξαν την εταιρεία σε ‘μαύρη λίστα’ .

Powered by TUODY Software