Η ελληνική Globo νίκησε τις Microsoft, IBM και SAP

Η ελληνική Globo νίκησε τις Microsoft, IBM και SAP
Διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη διάρκεια της έκθεσης Magic Quadrant πέτυχε πρόσφατα η ελληνική εταιρεία Globo για πλατφόρμες ανάπτυξης mobile εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, η Globo ήταν μεταξύ της Microsoft, της IBM και της SAP, που απέσπασε την αναγνώριση από την κορυφαία εταιρεία ερευνών τεχνολογίας Gartner ως «Challenger», κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Οι συγκεκριμένες 4 εταιρείες διακρίθηκαν και στα δύο Magic Quadrants της Gartner.

Η αναγνώριση της Globo, η οποία ειδικεύεται αποκλειστικά στο χώρο του Enterprise Mobility, αφορά σε λύσεις τόσο για Mobile Application Development Platforms (MADP) όσο και για Enterprise Mobility Management (ΕΜΜ).

«Η ένταξη μας τόσο το EMM όσο και στο MADP Magic Quadrant της Gartner αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση της στρατηγικής μας ότι το enterprise mobility δεν αφορά μόνο στην προστασία και τη διαχείριση εταιρικών συσκευών και δεδομένων, αλλά είναι σε θέση να ενισχύσει τις δυνατότητες μιας επιχείρησης μέσα από τη χρήση mobile εφαρμογών», δήλωσε, με αφορμή τη διάκριση, ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Globo.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις τόσο σε R&D όσο και στην εμπορική οργάνωση της εταιρείας, κάτι που έχει συμβάλει σημαντικά στο να είμαστε ο μοναδικός pure-play πάροχος στα δύο Magic Quadrant», πρόσθεσε ο ίδιος.

Powered by TUODY Software