Φορητό Τερματικό: Ένας πολλαπλασιαστής παραγωγικότητας για την επιχείρησή σας

Φορητό Τερματικό: Ένας πολλαπλασιαστής παραγωγικότητας για την επιχείρησή σας

Η επιλογή του κατάλληλου Φορητού Τερματικού παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, καθώς έχει άμεση σχέση με σημαντικούς τομείς της, όπως είναι η συλλογή δεδομένων, η διαχείριση των αποθεμάτων και η συνολική εικόνα της αποθήκης, η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν υλικά και προϊόντα κ.α.

Τα σύγχρονα Φορητά Τερματικά δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συλλέγει πληροφορίες εύκολα και να εκτελεί τις απαραίτητες ενέργειες, με αποτέλεσμα η επιχείρησή σας:

  • • να βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών, μέσω της καλύτερης διαχείρισης των αποθεμάτων
  • • να έχει ακριβή εικόνα της αποθήκης και άμεση ενημέρωση για την κατάσταση των προϊόντων / υλικών της ανά πάσα στιγμή
  • • να εκμηδενίζει τις διαρροές εσόδων από μη εκτελεσμένες παραγγελίες ή προϊόντα που βρίσκονται εκτός αποθέματος και δεν έχουν ανατροφοδοτηθεί
  • • σε πραγματικό χρόνο (real-time) να γνωρίζει τις εργασίες που εκτελεί κάθε υπάλληλος ανά πάσα στιγμή
  • • να βελτιώνει τη παραγωγικότητα του ανθρωπίνου δυναμικού, μειώνοντας έτσι το κόστος εργασίας
  • • να ενημερώνεται εγκαίρως και με ακρίβεια για τα προϊόντα / υλικά, για τα οποία αναμένει νέες παραλαβές ή διαθέτει σε στοκ, ώστε να αποφεύγει καθυστερήσεις και ελλείψεις στη γραμμή παραγωγής ή στο τμήμα πωλήσεών της.

Η στιβαρή κατασκευή, ο σαρωτής (data capture ) κορυφαίας τεχνολογίας, η δυνατότητα εναλλαγής λειτουργικού συστήματος και η κορυφαία επεξεργαστική ισχύς που μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε απαιτητική εφαρμογή, είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που καθιστούν τα σύγχρονα Φορητά Τερματικά ένα χρήσιμο και αναπόσπαστο πολυεργαλείο για την επιχείρησή σας.

Για να αποκτήσουμε μία καλύτερη εικόνα των δυνατοτήτων των Φορητών Τερματικών, ακολουθεί μία σύντομη δύο κορυφαίων μοντέλων:

Newland PT30 Omura PT 3050-2A. Πολυλειτουργικό φορητό τερματικό, μεγάλης αντοχής με εργονομική σχεδίαση.

Το PT30 Omura είναι ένα value for money πολυλειτουργικό επαγγελματικό τερματικό. Διαθέτει λογισμικό Microsoft Windows CE και αποτελεί μια ιδανική λύση με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να αυξήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Είναι πιστοποιημένο από την SysDev Mobile Computing (Kalipso), μια εταιρεία που δημιουργεί mobile εφαρμογές εφαρμογής για Microsoft OS και Android.

Σχεδιασμένο για καθημερινή και σκληρή χρήση, προσφέρει φιλική προς το χρήστη εργονομία και αντοχή σε πτώσεις από ύψος 1,2 m, χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί παρά τις όποιες αναπόφευκτες προσκρούσεις και πτώσεις στον χώρο εργασίας. Το ανθεκτικό περίβλημα του PT30 Omura είναι συμβατό με το πρότυπο IP54 για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία.

Το PT30 Omura είναι αξιόπιστο, εύκολο στη χρήση, με σύγχρονες λειτουργίες και προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να εργαστείτε αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα:

Ισχυρή απόδοση σάρωσης

Με το PT30 Omura, μπορείτε να βασίζεστε σε μια ισχυρή μηχανή σάρωσης 1D / 2D υψηλής απόδοσης. Ο μηχανισμός σάρωσης είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Newland και παρέχει γρήγορη και ακριβή σάρωση για μεγάλη ποικιλία γραμμωτών κωδίκων.

Εξαιρετική αξία σε σχέση με το κόστος

Σας προσφέρει όλες τις λειτουργίες και τις προδιαγραφές που χρειάζεστε για καθημερινή χρήση. Με λειτουργικό Microsoft Windows CE.NET 6.0, ισχυρή CPU PXA310 806MHz, 256MB RAM και μνήμη flash 4GB, η συσκευή μπορεί να υποστηρίζει με άνεση τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα

Με το Wi-Fi 802.11 b / g και το Bluetooth, το PT30 παρέχει στο εργατικό δυναμικό σας την ευελιξία και τις δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης που απαιτούνται για να εργάζεται γρήγορα, αποδοτικά και χωρίς προβλήματα.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το PT30 Omura είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 3500 mAh που παρέχει έως και 11 ώρες ζωής εν κινήσει.

Εργονομικός και ανθεκτικός σχεδιασμός

Ο εργονομικός σχεδιασμός βελτιστοποιεί τη χρήση με το ένα χέρι και προσφέρει άνεση και ξεκούραστο χειρισμό. Αντέχει τις πτώσεις από ύψος 1,2 μέτρων, τη σκόνη και την υγρασία χάρη στη στεγανοποίησή του κατά IP54.

TC56 Touch Computer

Κορυφαίες δυνατότητες, αυξημένη παραγωγικότητα και υπολογιστική ισχύ. Όλα στην παλάμη σας.

Είτε βρίσκονται εντός της επιχείρησης, είτε διεκπεραιώνουν εξωτερικές δουλειές, οι σημερινοί εργαζόμενοι χρειάζονται μια συσκευή που να είναι τόσο σύγχρονη, έξυπνη και εύκολη στη χρήση, όσο το smartphone που χρησιμοποιούν καθημερινά.

Μία συσκευή με προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και ιδιαίτερα ανθεκτική, η οποία θα αντέξει για αρκετά χρόνια με σκληρή χρήση και θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στους εργαζόμενούς σας να πετύχουν κορυφαία παραγωγικότητα και να διατηρήσουν τα δεδομένα σας ασφαλή.

Σχεδιασμένο για να πληροί όλα τα παραπάνω, το TC56 είναι ένα πανίσχυρο Φορητό Τερματικό/Υπολογιστής Αφής που έχει την ίδια αίσθηση και λειτουργικότητα με τα πιο δημοφιλή smartphone της αγοράς, ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και κάθε χρήστη.

Διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως ισχυρό επεξεργαστή, δυνατότητα σύνδεσης 4G/LTE, ασφάλεια και ευελιξία στο χειρισμό. Με υποστήριξη λειτουργιών Zebra, το TC56, είναι ένας ισχυρός υπολογιστής αφής και αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του.

Χαρακτηριστικά:

• Android 7.0 Nougat

• Οι πιο γρήγορες και πιο αξιόπιστες ασύρματες συνδέσεις σε εσωτερικούς/εξωτερικούς χώρους (μέχρι 866,7 Mbps)

• Μεγάλο μέγεθος οθόνης HD 5,0 ιντσών με προηγμένη τεχνολογία για διαισθητικές εφαρμογές με μεγάλες απαιτήσεις γραφικών.

• Γυαλί Gorilla Corning

• Απόλυτη απόδοση σάρωσης των γραμμικών κωδικών 1D/2D - ακόμα και αν είναι κατεστραμμένοι, βρώμικοι και ανεπαρκώς τυπωμένοι (SE4710)

• GPS, φωνή και ήχος, αισθητήρας IST, NFC

• Κάμερα 13MP για φωτογραφίες εξαιρετικής ανάλυσης

• Ασυναγώνιστη ασφάλεια με τις επεκτάσεις mobility Zebra (Mx)

• Mobility DNA, μία σουίτα κινητικότητας που παρέχει εφαρμογές, εργαλεία ανάπτυξης και βοηθητικά προγράμματα

• Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επικύρωση FIPS και συμμορφώνονται κατά ΤΑΑ

• Πιστοποίηση IP67

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software