Γυναικα

Ασυνόδευτοι ανήλικοι: Ευάλωτοι στη σεξουαλική εκμετάλλευση

Έκθετα στον κίνδυνο της σεξουαλικής εκμετάλλευσης έχουν αφήσει τα παιδιά στην Ελλάδα πολιτικοί και κοινωνικο-οικονομικοί παράγοντες, τα τελευταία χρόνια, όπως υποστηρίζει το διεθνές δίκτυο κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών, ECPAT, στη νέα αναφορά ανασκόπησης χώρας.

Τεστ παρθενίας: Υπό εξέταση τίθεται το νομοσχέδιο για απαγόρευση στη Νέα Υόρκη

Τεστ παρθενίας: Αν νομίζεται ότι τα συγκεκριμένα τεστ αφορούν μόνο τις χώρες του Τρίτου Κόσμου καλύτερα να αναθεωρήσετε άποψη. Τα τεστ παρθενίας, πραγματοποιούνται έως και σήμερα σε πολλές κοινωνίες ανά τον κόσμο. Ωστόσο, η διεθνής αμνηστία διαμαρτύρεται στις κυβερνήσεις των χωρών αυτών, θεωρώντας το έθιμο «βάρβαρο» και «κατά των δικαιωμάτων της γυναίκας», και χαρακτηρίζοντας τα τεστ παρθενίας ως «τίποτα λιγότερο από ένα βασανιστήριο».

Τέξας: Μαιευτήριο στέλνει τα μωρά σπίτι μέσα σε Χριστουγεννιάτικες κάλτσες! [pics]

Η λαχτάρα για τα δώρα μέσα στην κάλτσα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της παιδικής ηλικίας μας. Και είναι ακόμη.

Επίδομα γέννας: Σε πόσες δόσεις θα δίνεται – Οι προϋποθέσεις χορήγησης

Επίδομα γέννας: Επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται από την Πρωτοχρονιά του 2020, το οποίο θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο για χρέη σε Δημόσιο και τράπεζες θεσπίζει η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που καταθέτει στη Βουλή μέσα στην εβδομάδα το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Κλιματική αλλαγή: Η άνοδος της θερμοκρασίας αυξάνει τη συχνότητα των τοκετών πριν την ώρα τους

Η άνοδος της θερμοκρασίας εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, έχει και μια παραγνωρισμένη επίπτωση, καθώς αυξάνει τη συχνότητα των τοκετών που γίνονται πριν την ώρα τους, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα.

Γυναίκα αντιμέτωπη με τζιχαντιστή: "Μου κατέστρεψες τη ζωή την ημέρα που με βίασες!" [video]

«Μου κατέστρεψες τη ζωή την ημέρα που με βίασες. Όταν ήμουν μόλις 14 ετών», λέει η κοπέλα στον τζιχαντιστή και του ζητάει να σηκώσει το κεφάλι να την κοιτάξει στα μάτια

Κορυδαλλός: Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος και λήψη Τεστ ΠΑΠ

Γυναικολογικό έλεγχο και λήψη Τεστ ΠΑΠ θα διενεργήσει δωρεάν, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, το τμήμα Προστασίας - Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με του Κέντρο Υγείας Νίκαιας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα).

Δουλεία: Ένας επονείδιστος αναχρονισμός της εποχής μας

Παγκόσμια Μέρα για την Εξάλειψη της Δουλείας: Ένα φαινόμενο που παραμένει τραγικά επίκαιρο λόγω και του προσφυγικού, ρίχνει βαριά τη σκιά του στη σύγχρονη κοινωνία

Καρκίνος του μαστού: Η αξία της μαγνητικής τομογραφίας σε γυναίκες με πυκνό μαστό

Οι μαστογραφίες χάνουν ορισμένους καρκίνους σε περιπτώσεις πολύ πυκνών μαστών, όμως μια νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι οι όγκοι αυτοί μπορούν να ανιχνευθούν με μαγνητική τομογραφία.

Powered by TUODY Software