Γυναικα

Σοκ στην Ινδία: Έβαλαν κούτες σε κεφάλια μαθητών για να μην αντιγράφουν

Ένα ιδιωτικό κολλέγιο στην Ινδία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, οι οποίες απεικονίζουν πρωτοετείς φοιτητές να "φορούν" χαρτόκουτα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια διαγωνίσματος, για να μην αντιγράφουν.

Μπορεί η ατμοσφαιρική ρύπανση να επηρεάσει τη γονιμότητα;

Οι γυναίκες που ζουν σε πόλη με ατμοσφαιρική ρύπανση και δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, ίσως θα έπρεπε να μετακομίσουν για ένα διάστημα στην εξοχή ή σε κάποια περιοχή με πιο καθαρό αέρα, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να βελτιώσει τη γονιμότητα τους, σύμφωνα με μια νέα ιταλική επιστημονική έρευνα.

Μία στις δύο γυναίκες κινδυνεύει να εμφανίσει άνοια, Πάρκινσον ή εγκεφαλικό

Μία στις δύο γυναίκες και ένας στους τρεις άνδρες άνω των 45 ετών είναι πιθανό ότι θα διαγνωσθούν με άνοια, Πάρκινσον ή εγκεφαλικό κάποια στιγμή αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με ολλανδική επιστημονική μελέτη.

Χορτοφαγική διατροφή: Ποια συμπληρώματα πρέπει να λαμβάνουν όσοι την ακολουθούν

Η χορτοφαγική διατροφή έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία, καθώς εστιάζει στην κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Στερείται όμως σημαντικών βιταμινών και μετάλλων απαραίτητων για να στηρίξει το σώμα τις καθημερινές λειτουργίες του.

Στοιχεία-σοκ: Χιλιάδες γυναίκες και παιδιά θύματα εμπορίας εντός της ΕΕ

Ο κοινωνικός αποκλεισμός, η φτώχεια, η παραμέληση, η ενδοοικογενειακή βία και η εξάρτηση από ουσίες μπορούν να οδηγήσουν σε φυγές παιδιών και επομένως σε μεγάλο κίνδυνο θυματοποίησής τους, δηλ. σε παιδική εκμετάλλευση- σημειώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε σχετική ανακοίνωσή με την ευκαιρία της σημερινής Πανευρωπαϊκής Ηµέρας κατά της Εµπορίας Ανθρώπων.

Τα λάθη που κάνεις στο μπάνιο, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Το μπάνιο είναι ένα από τα πολύ σημαντικά δωμάτια του σπιτιού, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, γι' αυτό και πρέπει να φροντίσεις όλα να είναι σωστά ώστε η ενέργεια να περνά ανεμπόδιστη.

NASA: Live ο πρώτος διαστημικός περίπατος από γυναίκες αστροναύτες!

Ιστορία γράφει και πάλι η NASA. Δύο γυναίκες αστροναύτες κάνουν αυτή την ώρα τον πρώτο διαστημικό περίπατο που γίνεται αποκλειστικά από γυναίκες.

Μιχαηλίδου: Διέξοδος στο δημογραφικό η εφαρμογή ολοκληρωμένης πολιτικής στήριξης των γονέων

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για τα θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, προσκεκλημένη ως κεντρική ομιλήτρια από το Ίδρυμα Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής σε συζήτηση, με θέμα: «Δημογραφική πτώση και μετανάστευση: Ψάχνοντας την ευρωπαϊκή χρυσή τομή», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Βελίνα: Ένα μοναδικό όνομα, μια απίστευτη ιστορία

«Βελίνα» μού συστήθηκε. Τη γνώρισα σ΄ένα ταξίδι μου στη Σκύρο, στο κατάστημα που διατηρεί με είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Το όνομά της μοναδικό, ξεχωριστό όπως και η ζωή της...

Powered by TUODY Software