Ο συγγραφέας που έβαλε... φωτιά στις 50ρες

Ο συγγραφέας που έβαλε... φωτιά στις 50ρες

Στο επίκεντρο έντονης κριτικής και δη από τις γυναίκες βρέθηκε ο γάλλος συγγραφέας Γιαν Μουά, ο οποίος σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι οι πενηντάρες δεν μπορούν να αγαπηθούν διότι πλέον είναι πολύ μεγάλες.

Πρόσθεσε δε ότι το σώμα μιας 25αρας είναι ποθητό, όχι όμως και το σώμα μιας πενηντάρας.

«Το σώμα μιας γυναίκας ηλικίας 25 ετών είναι εξαιρετικό, όμως το σώμα μιας γυναίκας των 50 ετών δεν είναι καθόλου εξαιρετικό», υπογράμμισε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια αυτά προκάλεσαν σεισμικές δονήσεις στα social media.

Η γαλλίδα ηθοποιός, Mαρίν Φουά, πόσταρε με καυστικό ύφος, ότι της απομένει ένας χρόνος και 14 ημέρες για να κοιμηθεί με τον Γάλλο συγγραφέα αφού είναι λίγο πριν τα 49.

Άλλη κυρία δήλωσε στο Twitter ότι οι γυναίκες άνω των 50 πιθανότατα θα αναστέναζαν με ανακούφιση στα σχόλιά του.

Μία άλλη του απηύθυνε την ερώτηση: «Μπορούν οι γυναίκες κάτω των 50 ετών να είναι αόρατες για εσάς, σας παρακαλώ;».

Η δημοσιογράφος Κολόμπ Σνικ δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα οπίσθια της και λεζάντα: «Ιδού, οι γλουτοί μιας γυναίκας ηλικίας 52 ετών... είσαι ηλίθιος... δεν ξέρεις τι χάνεις...».

Άλλοι χρήστες μοιράστηκαν τις φωτογραφίες διασημοτήτων του Χόλιγουντ που είναι κοντά στα 50, όπως η Χάλι Μπέρι και η Τζένιφερ Άνιστον για να διαψεύσουν τα σχόλια του συγγραφέα.
 
Η συνέντευξή του Γιαν Μουά στο περιοδικό Marie Claire δέχθηκε σφοδρή κριτική και για τα σχόλια που έκανε εκφράζοντας την προτίμησή του στις Ασιάτισσες.

«Είναι ίσως θλιβερό και απρεπές για τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνω, αλλά ο τύπος της γυναίκας από την Ασία είναι αρκετά πλούσιος και μεγάλος», δήλωσε.

Μετά τον καταιγισμό πυρών που δέχθηκε, ο Μουά απάντησε στο RTL: «Μου αρέσει όποια μου αρέσει και δεν χρειάζεται να απολογηθώ για το γούστο μου. Οι πενηντάρες δεν με κοιτούν καν.  Προτιμούν κάτι άλλο από το να περάσουν την ημέρα τους με έναν νευρωτικό που γράφει και διαβάζει όλο το 24ωρο. Δεν είναι εύκολο να είναι κάποια μαζί μου».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software