5 δοκιμασμένα beauty tips για να είμαστε πάντα δροσερές κι όμορφες!

5 δοκιμασμένα beauty tips για να είμαστε πάντα δροσερές κι όμορφες!

Νέος μήνας και η Άνοιξη μας θέλει πιο όμορφες, πιο φρέσκες και πιο δροσερές. Για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα ακολουθούμε τα 5 πιο χρήσιμα beauty tips που μας αναζωογονούν κάθε εποχή του έτους.

1. Επιμένουμε στα φυσικά καλλυντικά που είναι εξίσου αποτελεσματικά! Μάλιστα μπορούμε να βρούμε πραγματικούς θησαυρούς στην κουζίνα μας για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας.

2. Η υγιεινή και σωστή διατροφή δεν βοηθάει μόνο στη σιλουέτα αλλά και στην επιδερμίδα. Δεν είναι τυχαία η έκφραση ''είμαστε ό,τι τρώμε'' και προφανώς οι τροφές παίζουν έναν ξεχωριστό ρόλο στο πόσο υγιές φαίνεται το δέρμα μας.

3. Πρέπει να πλένουμε τα δόντια μας, πριν το πρόσωπο και τα μαλλιά μας, πριν το σώμα. Κι αυτό για να αποφεύγουμε τα ανεπιθύμητα σπυράκια που τυχόν προκαλούν τα υπολείμματα οδοντόκρεμας και σαμπουάν αντίστοιχα.

4. Το πρόσωπό μας δεν έχει τις ίδιες ανάγκες σε κάθε εποχή. Πρέπει να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία που καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε εποχή για να περιορίσουμε τυχόν επιπτώσεις (face-mapping).

5. Ο ποιοτικός ύπνος συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ομορφιά μας. Κι αυτό γιατί βοηθάει πολύ να γίνουν σωστά όλες οι λειτουργίες του οργανισμού που είναι υπεύθυνες για ένα φρέσκο, λαμπερό και νεανικό δέρμα.

 

Powered by TUODY Software