Τέσσερις τρόποι για να χάσεις όσο πιο γρήγορα τα κιλά που θες μέχρι να βάλεις μαγιό!

Τέσσερις τρόποι για να χάσεις όσο πιο γρήγορα τα κιλά που θες μέχρι να βάλεις μαγιό!

Ας ξεκινήσουμε με τέσσερις κινήσεις ματ για να χάσεις τα κιλά που πήρες το Πάσχα και τα άλλα που φορτώθηκαν στη διάρκεια του χειμώνα.

Βήμα πρώτο: Ένα γεύμα την ημέρα ας είναι υγρό. Κι όταν λέμε υγρό, δεν σημαίνει πως θα υπολείπεται θερμίδων ή ότι απλά μιλάμε για ένα καφεδάκι ως μεσημεριανό. Κατανάλωσε μια σούπα, ένα smoothie με σκόνη πρωτεΐνης απλά βεβαιώσου ότι το υγρό γεύμα δεν ξεπερνά τις 200 θερμίδες και δεν είναι γεμάτο ζάχαρη και σοκολάτα.

Μία μέρα την εβδομάδα θα είναι η low calorie day σου: Μιλάμε για διακοπή θερμίδων που δεν επιτρέπει στον οργανισμό να χαλαρώσει και τον κρατά σε εγρήγορση. Η μείωση των θερμίδων για μία μόνο μέρα μπορεί να πυροδοτήσει την γρήγορη απώλεια βάρους οπότε μια μείωση της τάξης του 35-40% είναι ιδανική. Αν μπορείς να εφαρμόσεις την στρατηγική και διήμερο, ακόμα καλύτερα.

Δώσε βάση στα σνακ που χορταίνουν και σου αρέσουν. Χρειάζεσαι περίπου 3 με 4 σνακ την ημέρα και μπορείς να ενδώσεις και σε 1 φλιτζάνι φράουλες με home made σαντιγί με κρέμα γάλακτος light. 2 φλιτζάνια ποπ κορν χωρίς βούτυρο αλλά και καραβάκια μπανάνας με φυστικοβούτυρο και δάκρυα μαύρης σοκολάτας.

Γίνε vegan από το μεσημέρι και μετά: Όσο κρέας και ζωική πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώσεις, κάνε το μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Έπειτα, εστίασε σε γεύματα που απαιτούν λίγο έως καθόλου μαγείρεμα. Η διατροφή αυτή θα σου εξασφαλίσει περισσότερες φυτικές ίνες και λιγότερες θερμίδες, ειδικά το βράδυ οπότε και ο μεταβολισμός μειώνεται φυσιολογικά.

Πηγή: queen.gr

Powered by TUODY Software