Ανανεώστε το σπίτι σας με... ό,τι πιο παλιό έχετε!

Ανανεώστε το σπίτι σας με... ό,τι πιο παλιό έχετε!

Έχετε πολλές φορές πάρει την απόφαση - με πόνο ψυχής - να πετάξετε κάποιο παλιό αντικείμενο ή έπιπλο; Σκέφτεστε πώς να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς να αγοράσετε καινούργια πράγματα; Θέλετε να δώσετε μια... δεύτερη ευκαιρία στα πράματα που ήδη έχετε και αγαπάτε;

Ψάξαμε και βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να μεταμορφώσει (σε έργο τέχνης) ο,τιδήποτε μπορεί να μεταμορφωθεί!

Η Αναστασία Ζούγρα αποφάσισε να πάρει το ρίσκο, να αφήσει τη δουλειά της εν μέσω κρίσης και να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη: τις αναπαλαιώσεις και κάθε είδους καλλιτεχνικές παρεμβάσεις σε χώρους!

"Κάνω άλματα στη ζωή μου κατά καιρούς" λέει, γελώντας.

Ζωγραφίζοντας από μικρό παιδί, σιγά-σιγά έμαθε διάφορες τεχνοτροπίες και πειραματίστηκε με υλικά, υφές και χρώματα.

"Ασχολούμαι και πειραματίζομαι με διάφορα υλικά και χρώματα, δημιουργώντας κάτι διαφορετικό κάθε φορά. Είτε σε χαρτί είτε σε καμβά, σε τοίχο, σε έπιπλο, σε ύφασμα, οτιδήποτε μπορεί να μεταμορφωθεί από ένα κοινό και άψυχο αντικείμενο, σε ένα μοναδικό κομμάτι τέχνης" λέει.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι "όλα γίνονται τέχνη με λίγο μεράκι και φαντασία" (και ευφυΐα θα προσθέταμε εμείς), καταφέρνει να ομορφαίνει το περιβάλλον μας, ανακυκλώνοντας και αναπαλαιώνοντας, δίνοντας ζωή σε παλιά ή άχρηστα αντικείμενα.

Έχει τύχει μάλιστα να βρει κάτι αξιόλογο στα σκουπίδια και να τα μετατρέψει σε κάτι μοναδικό...

Η έμπνευσή της είναι ανεξάντλητη και η τέχνη της απαράμιλλη!

Σήμερα, αναλαμβάνει βαψίματα δωματίων με διάφορες τεχνοτροπίες και κάνει τοιχογραφίες, αναπαλαιώσεις επίπλων και αντικειμένων, κατασκευή διακοσμητικών, πίνακες ζωγραφικής κτλ.

Μια γεύση από τις υπέροχες δημιουργίες της μπορείτε πάρετε εάν επισκεφθείτε την σελίδα της στο Facebook Ζωγραφοσκαλίσματα.

Ο Ντοστογιέφσκι έλεγε ότι "η τέχνη θα σώσει τον κόσμο". Η Αναστασία αναλαμβάνει να φέρει την τέχνη στη ζωή μας, με απλά υλικά, που αποκτούν ψυχή και νόημα!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αναστασία Ζούγρα, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα Ζωγραφοσκαλίσματα ή τηλεφωνικά στο 6976973504.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software