Κοσμος

Κοσμος

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Το ντεμπούτο της νεαρότερης ηγέτιδας στον κόσμο, της 34χρονης Σάνα Μαρίν

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Η νέα πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν φάνηκε να αψηφά τη φρενίτιδα των ΜΜΕ προς το πρόσωπό της, αφότου ανέλαβε καθήκοντα ως η νεαρότερη εν ενεργεία επικεφαλής κυβέρνησης παγκοσμίως, στην ηλικία μόλις των 34 ετών, και δεσμεύτηκε να επικεντρωθεί στην εφαρμογή πολιτικών για το κλίμα, καθώς έκανε το ντεμπούτο της στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Κλιματική αλλαγή Εμανουέλ Μακρόν: Οι συμπληγάδες της  Γκρέτα και του Τραμπ

Κλιματική αλλαγή Εμανουέλ Μακρόν: Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εκτιμά ότι είναι δύσκολο να ακουστεί η φωνή κάποιου στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής, όταν βρίσκεται μεταξύ του «κλαμπ της Γκρέτα» Τούνμπεργκ και του «κλαμπ του Ντόναλντ» Τραμπ.

Πρόσωπο της Χρονιάς: Ο Τραμπ χλευάζει την Γκρέτα Τούνμπεργκ κι εκείνη τον... τρολάρει!

Πρόσωπο της Χρονιάς: Ο Τραμπ ειρωνεύθηκε την Γκρέτα Τούνμπεργκ για την «οργή» της για την κλιματική αλλαγή, συμβουλεύοντας την «να χαλαρώσει» και να πάει σινεμά.

Συμφωνία Τουρκίας Λιβύης: Η Τουρκία κατέθεσε στον ΟΗΕ τις συντεταγμένες της συμφωνίας [pics]

Συμφωνία Τουρκίας Λιβύης: Ανυποχώρητη η Τουρκία παρά τη διεθνή καταδίκη. Την ώρα που συνεδριάζει η ΕΕ έστειλε στον ΟΗΕ τις συντεταγμένες της συμφωνίας της με τη Λιβύη. Την είδηση μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Μπόρις Τζόνσον : Πήγε να ψηφίσει παρέα με τον σκύλο του [vid] [pic]

Μπόρις Τζόνσον ευδιάθετος και χαμογελαστός παρέα με τον σκύλο του, ο Βρετανός πρωθυπουργός, ηγέτης των Συντηρητικών, Μπόρις Τζόνσον, βρέθηκε πολύ πρωί στον εκλογικό κέντρο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Τουρκία: Έλλειψη σεβασμού οι αμερικανικές κυρώσεις για τους S-400

Τουρκία: Έλλειψη σεβασμού στις αποφάσεις της Τουρκίας για την εθνική της ασφάλεια χαρακτηρίζει η Άγκυρα το νομοσχέδιο το οποίο ενέκρινε η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερoυσίας των ΗΠΑ και το οποίο προβλέπει την επιβολή κυρώσεων για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία, αλλά και για την αγορά των ρωσικών S-400.

Συμφωνία Τουρκίας Λιβύης: "Χαστούκι" στην Τουρκία και από τον Λουίτζι Ντι Μάιο

Συμφωνία Τουρκίας Λιβύης: Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών και αρχηγός του κινήματος Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο, αποδοκίμασε την Τουρκία για το μνημόνιο που υπέγραψε με την κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης.

Ο πρέσβης Χριστόδουλος Λάζαρης ορίστηκε ειδικός απεσταλμένος του ΥΠΕΞ για θέματα Λιβύης

Ο Χριστόδουλος Λάζαρης διετέλεσε έξι χρόνια ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Αίγυπτο, πριν αναλάβει τα καθήκοντά του στη Μαδρίτη το 2016

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Ποιο μήνυμα θα στείλουν οι «28» στην Άγκυρα - Τι θα γίνει με κυρώσεις

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Στο τέλος του δείπνου της πρώτης μέρας, προβλέπεται να συζητηθεί η στάση της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο 28 αναμένεται να στείλουν το μήνυμα στην Άγκυρα πως το "μνημόνιο" με τη Λιβύη, δεν συνάδει με το Διεθνές Δίκαιο, παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών και δεν παράγει έννομες συνέπειες για τρίτα Κράτη.

Powered by TUODY Software