"Πέταξαν έξω" από πτήση δύο πολιτικούς

"Πέταξαν έξω" από πτήση δύο πολιτικούς
Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση της Pakistan International Airline, στο αεροδρόμιο του Καράτσι, στο Πακιστάν, όταν οι επιβάτες "πέταξαν έξω" από το αεροπλάνο δυο πολιτικούς.

Αιτία της αποπομπής τους ήταν πως καθυστέρησαν την πτήση συνολικά δύο ώρες με αποτέλεσμα οι επιβάτες να χάσουν την ψυχραιμία τους.

Μάλιστα, ένας από τους επιβάτης τράβηξε το περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ ακούγονται βρισιές αλλά και άγριο κράξιμο στον γερουσιαστή και πρώην υπουργό Εσωτερικών Ρέχμαν Μάλιν και τον βουλευτή Κουμάρ Γουακάνι.

Ακούγονται λόγια όπως: «δήθεν VIP» και «ο κ@λος μου είναι VIP» ενώ τα «έψαλαν» και στο πλήρωμα, το οποίο προσπαθούσε να επαναφέρει την ηρεμία, χωρίς επιτυχία.

Κάποια στιγμή, φαίνεται ο γερουσιαστής να προσπαθεί να μπει μέσα και τότε ένας θυμωμένος άνδρας του λέει: «Συγγνώμη αλλά δεν θα σας κάνουμε την χάρη, πρέπει να γυρίσετε πίσω. Πρέπει να απολογηθείτε σε αυτούς τους επιβάτες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε- 250 επιβάτες υπέφεραν εξαιτίας σας. Εσείς φταίτε γι’ αυτό».

Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι έσπρωχναν τον βουλευτή, ενώ μόλις οι δυο άντρες αποχώρησαν σαν βρεγμένες γάτες, οι αγανακτισμένοι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.


Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software