Απέσυραν σέξι διαφήμιση για να προλάβουν ατυχήματα

Απέσυραν σέξι διαφήμιση για να προλάβουν ατυχήματα
Στην αφαίρεση γιγαντιαίων διαφημιστικών πινακίδων εσωρούχων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του Μιλάνου, καθώς αποδείχτηκε ότι αποσπούν την προσοχή των οδηγών.

Η αφαίρεση έγινε μετά τις διαμαρτυρίες κατοίκων ότι η εν λόγω διαφημιστική καμπάνια -στην οποία πρωταγωνιστεί η αργεντινή τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, Μπελέν Ροντρίγκεζ- θέτει σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια στο κέντρο της πόλης.

«Διαπιστώσαμε πως πολλοί οδηγοί φτάνοντας στη διασταύρωση του κόρσο Μπουένος Άιρες και της οδού Παλάτζι, στο Μιλάνο, αντί να συγκεντρώνονται στην οδήγηση, ύψωναν το βλέμμα τους στη διπλή αφίσα. Ζητήσαμε από την εταιρία που τοποθέτησε τη διαφήμιση να την αλλάξει με άλλη, λιγότερο ελκυστική στους οδηγούς», δήλωσε ο επικεφαλής της τροχαίας, Νταμιάνο Τζαμπινέτι.Μία από τις διαφημιστικές πινακίδες δείχνει το 30χρονο μοντέλο να αφαιρεί αισθησιακά τα εσώρουχα που φοράει, ενώ σε μια άλλη ποζάρει προκλητικά πάνω σε ένα κρεβάτι.

Η ίδια χαρακτήρισε την διαφημιστική εκστρατεία "αισθησιακή, αλλά κομψή" και αρνήθηκε το γεγονός ότι οι γιγαντοαφίσες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατυχήματα.

Powered by TUODY Software