Πλοία- φαντάσματα γεμάτα σκελετούς στην Ιαπωνία

Πλοία- φαντάσματα γεμάτα σκελετούς στην Ιαπωνία
Ένα ακόμη ξύλινο πλοιάριο, που περιείχε 4 πτώματα βρέθηκε να πλέει ακυβέρνητο ανοιχτά των βόρειων ακτών του νησιού Honshu στην Ιαπωνία.

Πρόκειται για το τελευταίο ενός στόλου-φαντάσματος από ξύλινα πλοία, γεμάτα πτώματα, που έχουν ξεβραστεί τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα.

Ένα τρομακτικό πέπλο μυστηρίου έχει σκεπάσει τα ανατριχιαστικά ευρήματα της ιαπωνικής ακτοφυλακής σε παράλια της χώρας, τους δυο τελευταίους μήνες, κατά τους οποίους έχουν βρεθεί 12 τέτοια ξύλινα πλοιάρια με 22 πτώματα σε αποσύνθεση, εκ των οποίων δύο αποκεφαλισμένα, ενώ σε ένα πλοίο βρέθηκαν 6 κεφάλια.

Οι αρμόδιες Αρχές δεν μπορούν να δώσουν με σιγουριά καμία λογική εξήγηση, τόσο για το πώς βρέθηκαν εκεί τα ξύλινα σκάφη, όσο και για το τι ακριβώς συνέβη στους επιβαίνοντες.

Μια εκτίμηση των Αρχών είναι ότι πρόκειται για ψαροκάικα, καθώς τουλάχιστον σε ένα από αυτα βρέθηκαν σύνεργα ψαρέματος, καμάκια και ειδικές λάμπες για τα καλαμάρια.

Πιστεύουν επίσης ότι τα πλοιάρια αυτά προέρχονται από τη Β. Κορέα, καθώς σε ένα από αυτά βρέθηκε κομμάτι υφάσματος από τη σημαία της χώρας, ενώ σε άλλο υπάρχει χαραγμένο το «Λαϊκός Στρατός της Κορέας»

Αυτό ενισχύει ένα δεύτερο σενάριο, που θέλει τα πλοία αυτά να χρησιμοποιούνται από λιποτάκτες από τη Β. Κορέα.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software