Τραμπ: "Πληρωμένοι επαγγελματίες" οι διαδηλωτές

Τραμπ: "Πληρωμένοι επαγγελματίες" οι διαδηλωτές
Η Κέλι Ανν Κόνγουεϊ υπεύθυνη της προεκλογικής εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενη στις συνεχιζόμενες πορείες διαμαρτυρίας κατά της εκλογής του νέου προέδρου των ΗΠΑ, υποστήριξε ότι πολλοί από τους διαδηλωτές είναι πληρωμένοι επαγγελματίες, χωρίς ωστόσο να αποδείξει τον ισχυρισμό της.

Αφήνοντας υπόνοιες για την εφαρμογή δύο μέτρων και δύο σταθμών, η Κονγουέι, δήλωσε στην εκπομπή “Meet the Press” του τηλεοπτικού δικτύου NBC, ότι στην περίπτωση που είχε εκλεγεί η Κλίντον και οι υποστηρικτές του Τραμπ διαδήλωναν, “τότε, θα επικρατούσαν συνθήκες πανδαιμόνιου, με κεντρικό σύνθημα την μη αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος,” από το στρατόπεδο του Τραμπ.

“Είναι πραγματικά η ώρα για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον να πουν σε αυτούς τους διαδηλωτές: “Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πρόεδρος μας,” δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Από την πλευρά του, ο Πολ Ράιαν, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, δήλωσε στο CNN ότι οι διαδηλώσεις προστατεύονται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ και πραγματοποιούνται με ειρηνικό τρόπο.

Ωστόσο, ούτε ο Ομπάμα, αλλά ούτε και η Κλίντον έχουν ζητήσει τον τερματισμό των διαδηλώσεων, με τον αμερικανό πρόεδρο να έχει διαβεβαιώσει τον Τραμπ κατά τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στον Λευκό Οίκο ότι θα βοηθήσει στην επιτυχία της προεδρίας του, γιατί “εάν εσείς πετύχετε, τότε, θα πετύχει η χώρα,” δήλωσε ο Ομπάμα.

Η Κλίντον δήλωσε σε υποστηρικτές σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, την προηγούμενη Τετάρτη: “Ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει ο πρόεδρος μας. Του οφείλουμε να τον προσεγγίσουμε με ανοιχτό μυαλό, αλλά και να του δώσουμε μία ευκαιρία για να ηγηθεί.”  

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software