Φλεγόμενος πύργος: Το live του τρόμου από ένοικο...

Φλεγόμενος πύργος: Το live του τρόμου από ένοικο...
Ζωντανή μετάδοση στο Facebook φαίνεται να έκανε μια 30χρονη από το διαμέρισμά της στον φλεγόμενο πύργο Grenfell στο Λονδίνο. Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το Sky News.

Η Ράνια Ίμπραμ, η οποία παραμένει μέχρι σήμερα αγνοούμενη, φαίνεται στο βίντεο να βρίσκεται πίσω από την πόρτα του διαμερίσματός της ενώ ο διάδρομος έχει γεμίσει καπνούς.

Κάποια στιγμή από το διάδρομο ακούγονται φωνές. Μια άλλη γυναίκα προσπαθεί να την συμβουλέψει να απομακρυνθεί από την πόρτα. «Δεν θα σου κάνει καλό να βρίσκεσαι εδώ. Δεν θα μπορείς να ανασάνεις. Έχεις παιδιά. Ούτε αυτά θα μπορούν να ανασάνουν» ακούγεται να λέει.

Η γυναίκα ανοίγει την πόρτα και φωνάζει «ελάτε μέσα» σε όσους ενοίκους του 24ωροφου κτηρίου βρίσκονταν στον διάδρομο, ενώ τρομαγμένη ακούγεται να προσεύχεται για τη σωτηρία της. Η προσευχή διακόπτεται από τον βήχα που προκαλείται από τον καπνό.

Η 30χρονη έμενε στον 23ο όροφο του κτιρίου και το βίντεο πρέπει να μεταδόθηκε στις 1:40 τα ξημερώματα, περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς.

Δείτε το video-σοκ


Προς το τέλος του βίντεο η γυναίκα βγαίνει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της καθώς βλέπει στο δρόμο τα φώτα από τα οχήματα της πυροσβεστικής και τα ασθενοφόρα.

Πανικόβλητη αρχίζει να φωνάζει «βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι στον 23ο όροφο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ» αν και βρίσκεται πολύ ψηλά για να την ακούσουν.
Powered by TUODY Software