Μόσχα: Ένοπλη συμπλοκή σε εργοστάσιο-1 νεκρός

Μόσχα: Ένοπλη συμπλοκή σε εργοστάσιο-1 νεκρός
Ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής Menshevik στη νοτιοανατολική Μόσχα. Ένας άνδρας, ο οποίος είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου, εισέβαλε στο κτίριο, διαπληκτίστηκε με τον νυν ιδιοκτήτη, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον χώρο, τραυματίζοντας θανάσιμα έναν φρουρό. 

Πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA, που επικαλείται πηγή των δυνάμεων ασφαλείας, πως ο άνδρας πήρε εργαζόμενους ομήρους και ταμπουρώθηκε στο κτίριο, δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής επισήμως από την αστυνομία.
 
"Η συμπλοκή έγινε μεταξύ συνεργατών με αφορμή μια διαφορά για την ιδιοκτησία ενός χώρου, στις 9:13 το πρωί στην οδό Ιλοβάισκαγια, στο διαμέρισμα 20, του κτηρίου 1. Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε τον άλλον, ενώ το θύμα της συμπλοκής πέθανε. Η αστυνομία επιχειρεί για την σύλληψη του δράστη", δήλωσε στο RIA Novosti ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών. The attacker, named as Ilya Averyanov, 49, has barricaded himself inside the facility in a southeastern area of the Russian capital and told a radio station he will 'fight until the very end'Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Russian Business FM, δράστης είναι ο Ίλια Αβεργιάνοφ, με τον οποίο μάλιστα δημοσιογράφοι του σταθμού μίλησαν τηλεφωνικά: 

"Μου πήραν το εργοστάσιό μου, χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα, κατέστρεψαν τη δουλειά μου. Έχω οκτώ παιδιά. Ξέρετε, πάλεψα για τέσσερα χρόνια. Εξαγοράζουν όλοι επιχειρήσεις, πλαστογραφούν έγγραφα και μετά κερδίζουν τα δικαστήρια με αυτά τα πλαστογραφημένα έγγραφα. Σήμερα ήρθα στη δουλειά και με υποδέχθηκαν με πιστόλια και όπλα. Έχω κι εγώ όπλο και το χρησιμοποίησα σήμερα για αυτοάμυνα. Νομίζω πυροβόλησα μία φορά και ήταν θανάσιμη, δυστυχώς. Αυτή είναι όλη η ιστορία. Αν μείνω ζωντανός θα παλέψω μέχρι το τέλος. Τώρα είμαι περικυκλωμένος, οι ειδικές δυνάμεις με έχουν περικυκλώσει. Εντάξει, τώρα ή θα αυτοκτονήσω ή θα παραδοθώ", είπε.

Live εικόνα από το Facebook

Powered by TUODY Software