Σοκ στις ΗΠΑ: Έθαψε μωρό πέντε μηνών και το βρήκαν σώο εννέα ώρες μετά

Σοκ στις ΗΠΑ: Έθαψε μωρό πέντε μηνών και το βρήκαν σώο εννέα ώρες μετά

Επιβίωσε και εν τέλη διασώθηκε μωρό πέντε μηνών το οποίο ήταν για τουλάχιστον εννέα ώρες θαμμένο στα βουνά της Μοντάνα των ΗΠΑ.

Η έρευνα στην ευρεία περιοχή ξεκίνησε όταν ένας αστυνομικός άκουσε το κλάμα του και προσπάθησε να εντοπίσει το ακριβές σημείο που βρισκόταν. Το μωρό ήταν θαμμένο κάτω από μπάζα και ξύλα. 

Σύμφωνα με το CNNi, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα για περισσότερες από έξι ώρες για να εντοπίσουν και να διασώσουν το παιδί, το οποίο έχει μικροεκδορές και μελανιές, αλλά είναι σε καλή κατάσταση. 

Αφού το μωρό έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, δόθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες της περιοχής. 

Μετά από καταγγελίες "για έναν άντρα που φερόταν παράξενα στην περιοχή" ο 32χρονος Francis Carlton Crowley, ο οποίος είχε αναλάβει τη φροντίδα του μωρού, συνελήφθη. 

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος ύποπτος απείλησε κόσμο λέγοντας ότι φέρει όπλο και ψάχνοντας μάλιστα τις τσέπες του για να το εντοπίσει. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, είχε ήδη φύγει.

Όταν ο Francis Carlton Crowley επέστρεψε στην περιοχή συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του αποκάλυψε πως είχε θάψει το μωρό. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και δεν μπορούσε να δώσει το ακριβές σημείο που είχε θάψει το παιδί.

Ο 32χρονος, ο οποίος - όπως αποκαλύφθηκε -  είχε δραπετεύσει από το Όρεγκον, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και θα παρουσιαστεί ενώπιον των Αρχών την Τρίτη.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software