Επικό βίντεο: Ο Ρος από τα Φιλαράκια τρολάρει καταζητούμενο σωσία του

Επικό βίντεο: Ο Ρος από τα Φιλαράκια τρολάρει καταζητούμενο σωσία του

Η φωτογραφία ενός υπόπτου για κλοπή μπύρας από ένα εστιατόριο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Blackpool έχει γίνει viral, καθώς ο καταζητούμενος είναι ολόιδιος ο Ντέβιντ Σουίμερ, δηλαδή ο γνωστός Ρος από τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια».

«Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνδρα; Θέλουμε να του μιλήσουμε σχετικά με μια ληστεία σε ένα εστιατόριο στις 20 Σεπτεμβρίου. Όποιος γνωρίζει ποιος είναι, ας μας στείλει email», έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας οι αστυνομικοί, που απεικονίζεται ο ύποπτος κρατώντας κουτιά μπύρας.

Μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία κοινοποιήθηκε πάνω από 60.000 φορές και έγιναν κάπου 100.000 σχόλια.

Την ανάρτηση είδε και ο γνωστός ηθοποιός, που απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο.

«Αστυνομικοί, ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ. Όπως βλέπετε, ήμουν στην Νέα Υόρκη» γράφει στη λεζάντα του βίντεο στο οποίο τρέχει μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, αγκαλιά με ένα κουτί μπύρες, και εύχεται καλή επιτυχία «στους σκληρά εργαζόμενος στην αστυνομία του Μπλάκπουλ».

Το αστυνομικό τμήμα απάντησε επίσης με χιούμορ: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Έχουμε διερευνήσει διεξοδικά αυτό το θέμα και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν στην Αμερική αυτή την ημερομηνία. Λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό».

Powered by TUODY Software