Οι 50άρες ενώθηκαν κατά του συγγραφέα Γιαν Μουά

Οι 50άρες ενώθηκαν κατά του συγγραφέα Γιαν Μουά

Μια χαρά πέτυχε τον σκοπό του ο Γιαν Μουά. Όσοι δεν τον γνώριζαν εκτός, αλλά και εντός Γαλλίας, τον έμαθαν και με το παραπάνω.

Ο Γάλλος συγγραφέας δήλωσε την Τρίτη ότι οι πενηντάρες και οι άνω αυτής της ηλικίας, δεν μπορούν να αγαπηθούν γιατί είναι ήδη μεγάλες και συνέχισε τονίζοντας ότι «το σώμα μιας 25άρας είναι ποθητό όχι όμως και αυτό μιας 50άρας».

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε σάλο και έκανε πάταγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Κι όπως είναι φυσικό, οι οργισμένες αντιδράσεις κατά του Μουά έδωσαν και πήραν.

Η άλλοτε σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ ανέβασε στο twitter σκίτσο του Charlie Hebdo που την απεικονίζει γυμνόστηθη ως άλλη ακτιβίστρια των γνωστών Femen

Η συμπατριώτισσά του, ηθοποιός, Mαρίν Φουά, έγραψε με μεγάλη δόση ειρωνείας ότι της απομένει ένας χρόνος και 14 ημέρες για να κοιμηθεί με τον Μουά, ενώ η δημοσιογράφος Κολόμπ Σνικ δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα οπίσθια της με τη λεζάντα «ιδού, οι γλουτοί μιας γυναίκας ηλικίας 52 ετών... είσαι ηλίθιος... δεν ξέρεις τι χάνεις.».

Υπήρξαν, δε, και ανώνυμες 50άρες οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν με πλάγιο τρόπο, ανεβάζοντας στο twitter φωτογραφίες celebrities που είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Όσο για τον Μουά, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «δεν έχω λόγο να απολογηθώ για το γούστο μου. Άλλωστε, οι πενηντάρες δεν με κοιτούν καν... «Προτιμούν κάτι άλλο από το να περάσουν την ημέρα τους μ΄έναν νευρωτικό που γράφει και διαβάζει όλο το 24ωρο. Δεν είναι εύκολο να είναι κάποια μαζί μου».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software