Υποψήφια βουλευτής στην Κύπρο απειλούσε τη σύζυγο του εραστή της

Υποψήφια βουλευτής στην Κύπρο απειλούσε τη σύζυγο του εραστή της

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρέθηκε την Πέμπτη, γυναίκα που είχε κατέλθει ως υποψήφια με το ΕΛΑΜ στις βουλευτικές εκλογές του 2016

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Πολίτης», που είχε φέρει στο φως την υπόθεση το 2016, εναντίον της γυναίκας τo 2016 είχε ξεσπάσει σκάνδαλο καθώς φέρεται να διατηρούσε δεσμό με παντρεμένο, τον οποίον όπως και τη σύζυγό του άρχισε να απειλεί με μηνύματα, αφού διέκοψαν τον παράνομο δεσμό τους.
 
Η κατηγορούμενη, στην οποία απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για τα αδικήματα της επίμονης χρήσης δικτύου επικοινωνιών με σκοπό την πρόκληση, ενόχληση, παρενόχληση ή και άσκοπη ανησυχία καθώς και της αποστολής μηνυμάτων με κατάφωρα απειλητικό, προσβλητικό ή αισχρό περιεχόμενο, αρνήθηκε ενοχή και ως εκ τούτου η υπόθεση οδηγήθηκε σε ακρόαση στις αρχές Ιουνίου.
 
Κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που απευθύνονταν στη σύζυγο φέρεται να έγραφαν: «Όταν θα σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο θα συνέλθεις για τα καλά. Είμαι ψυχρός εκτελεστής να το ξέρεις». «Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα. Είσαι τελειωμένη βρόμα». «Με αυτή τη στάση τίποτε δεν πρόκειται να σώσεις. Πήρες τον δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο. Με αηδιάζεις».
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, γύρω από την ίδια γυναίκα είχε ξεσπάσει σάλος και τον Νοέμβριο του 2018, κατά την υπόθεση της δολοφονίας 9χρονης Ρομά από τον 13χρονο αδελφό της στον Άγιο Ιωάννη Λάρνακας, όταν η ίδια είχε γράψει στο facebook «Γύφτος Ρομά μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την ανήλικη αδελφή του. Θέλατε πολυτισμικότητα, τώρα λουθείτε την!!». Όπως αναμενόταν η ανάρτησή της είχε προκαλέσει αντιδράσεις και εκ των υστέρων αφαιρέθηκε.

Πηγή: philenews.com

Powered by TUODY Software