Η μοναχική ζωή της Αθηνάς Ωνάση- Που ζει και με τί ασχολείται

Η μοναχική ζωή της Αθηνάς Ωνάση- Που ζει και με τί ασχολείται

Μετά το διαζύγιό της, η Αθηνά Ωνάση ζει στο Φαλκενσβάαρντ, που είναι κωμόπολη στο νότο της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ελένη» και το ρεπορτάζ της Κάλλιας Καστάνη η χρυσή κληρονόμος επέλεξε τη συγκεκριμένη πόλη για να ζήσει.

«Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου, οι κάτοικοι του Φαλκνεσβααρντ την βλέπουν συχνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης, ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά. Με εξαίρεση την υπέροχη ξύλινη βίλα της, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της, η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπά τις υπερβολές, τα parties, ή την αναίτια επίδειξη πολυτέλειας. Προτιμά την ήσυχη, πειθαρχημένη ζωή του αθλητή, η καθημερινότητά της οργανώνεται γύρω από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της. Προσέχει τη διατροφή της, κοιμάται αρκετά και προπονείται πολλές ώρες καθημερινά ώστε να είναι σε φόρμα. Αποδεικνύοντας, με τη στάση της πως η ιππασία είναι ένα γνήσιο πάθος της και όχι το καπρίτσιο κάποιου κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της. «Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια». Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες» αναφέρει η δημοσιογράφος στην εκπομπή Ελένη.

Όσο για τις σχέσεις της με την Ελλάδα, είναι ανύπαρκτες, καθώς έχει να μας επισκεφθεί τουλάχιστον 12 χρόνια.

Η τελευταία φορά που επισκέφθηκε επίσημα την Αθήνα ήταν το 2007, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis horse show – τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο και εκείνη τον στήριζε από την κερκίδα.

Πάντως η διάσημη κληρονόμος δεν αποκλείεται να επισκεφτεί φέτος την χώρα μας, καθώς είναι καλεσμένη στο διεθνές μίτινγκ ιππασίας Longines Jumping Nations Cups – ένα από τα σημαναντικότερα events του αθλήματος – που θα διεξαχθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη του προσεχούς Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το ρεπορτάζ, η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα έρθει – έχει όμως στείλει στους διοργανωτές των αγώνων, μια λίστα με όλα όσα ζητάει.

Powered by TUODY Software