Επίθεση Νέα Ζηλανδία: «Σκοτώστε τη Μέρκελ και τον Ερντογάν»

Επίθεση Νέα Ζηλανδία: «Σκοτώστε τη Μέρκελ και τον Ερντογάν»

Από τη Μέρκελ και τον Ερντογάν, μέχρι τον δήμαρχο Λονδίνου, Σαντίκ Καν και τον πιο απλό μουσουλμάνο, ο Μπρέντον Τάραντ έβρισκε αφορμές για να ταϊζει το μίσος του. 

Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας πιστεύει στην ανωτερότητα της λευκής φυλής και μισεί τη Μέρκελ επειδή θεωρεί ότι είναι ο υπ αριθμόν ένα κίνδυνος, δεδομένου ότι επέτρεψε σε πολλούς πρόσφυγες και μετανάστες να μπουν στη Γερμανία. 

Μισεί επίσης τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γιατί είναι ο επικεφαλής της «μεγαλύτερης ισλαμιστικής οργάνωσης στην Ευρώπη», αλλά και τον μουσουλμάνο δήμαρχο Λονδίνου, βλέποντας στο πρόσωπο του Σαντίκ Καν τον αλλόθρησκο που θέλει να αντικαταστήσει τον βρετανικό λαό με ομοϊδεάτες του.

Ο Τάραντ, μάλιστα, καλεί όσους ασπάζονται τις ιδέες του να δολοφονήσουν κάθε πολιτικό που είναι εχθρός των ευρωπαϊκών εθνών.


Διαβάστε επίσης:  Επίθεση Νέα Ζηλανδία: 49 νεκροί από τα χτυπήματα σε 2 τζαμιά


Άξια αναφοράς είναι και η τοποθέτησή του για την Αγία Σοφιά στο μανιφέστο του που έχει δει το φως της δημοσιότητας. 

«Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία»...
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software