Βραζιλία: Ληστές έκλεψαν on air παρουσιαστές και καλεσμένους σε ραδιοφωνική εκπομπή

Βραζιλία: Ληστές έκλεψαν on air παρουσιαστές και καλεσμένους σε ραδιοφωνική εκπομπή

Απίστευτες στιγμές τρόμου βίωσαν οι παρουσιαστές και οι καλεσμένοι σε ραδιοφωνικό talk show στη Βραζιλία όταν τουλάχιστον πέντε άτομα εισέβαλαν στο στούντιο με σκοπό να τους ληστέψουν.

Η απίστευτη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι ένοπλοι εισβάλλουν στο ραδιοφωνικό στούντιο με όσους ήταν μέσα σε αυτό να μένουν εμβρόντητοι.

Η ληστεία μεταδόθηκε, μάλιστα, ζωντανά μέσω Facebook καθώς οι ληστές δεν αντιλήφθηκαν το κινητό τηλέφωνο μέσα από το οποίο γινόταν η live μετάδοση.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ακούγεται στο βίντεο να ζητά από τους ληστές να παραμείνουν ήρεμοι για να αποφύγει τα χειρότερα.

Οι ληστές πήραν από όσους βρίσκονταν μέσα στο στούντιο αλλά και από άλλους εργαζομένους στον ραδιοφωνικό σταθμό κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και πορτοφόλια.

Προκειμένου, δε, να διασφαλίσουν ότι τα θύματά τους δεν θα αντιδράσουν τα απειλούσαν λέγοντας τους «μείνετε ήρεμοι αν δεν θέλετε να πεθάνετε».

Όπως αποκάλυψε, τέλος, ο ιδιοκτήτης του σταθμού, οι ληστές μπήκαν στο κτήριο όταν τους άνοιξε ο ίδιος την πόρτα επειδή πίστεψε ότι έφερναν φαγητό σε κάποιον εργαζόμενο που είχε κάνει παραγγελία.

Powered by TUODY Software