Πανικός στο Ντέρμπι της Αγγλίας: Αλλεπάλληλες εκρήξεις- Δείτε εικόνες και βίντεο

Πανικός στο Ντέρμπι της Αγγλίας: Αλλεπάλληλες εκρήξεις- Δείτε εικόνες και βίντεο

Έντρομοι οι κάτοικοι στην πόλη Ντέμπι της Αγγλίας έχουν ενημερωθεί να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους, μετά τις τουλάχιστον τέσσερις εκρήξεις που σημειώθηκαν. 

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο κάνουν ήδη τον γύρο των social media και δείχνουν πυκνούς καπνούς να έχουν καλύψει τα πάντα.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


«Μένω κοντά και άκουσα τουλάχιστον δύο πολύ δυνατές εκρήξεις την τελευταία ώρα. Ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού απλώνεται τώρα προς το σπίτι μου και η αίσθηση καμένου γίνεται ολοένα και πιο έντονη», δηλώνει ένας κάτοικος της περιοχής στην βρετανική Mirror.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας, το «σοβαρό περιστατικό» σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο που βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή της πόλης, με τις Αρχές να έχουν ήδη προειδοποιήσει τους κατοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Οι κοντινοί αυτοκινητόδρομοι έχουν κλείσει, ενώ επίσης έχουν ήδη ανασταλεί όλα τα δρομολόγια των τραίνων που περνούν από την περιοχή.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Φυσικά, οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη «κατακλύσει» το ίντερνετ. Αυτόπτες μάρτυρες αναρτούν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες στο Twitter, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως «η γη τρέμει»!

Οι τοπικές Αρχές στο Ντέρμπι έχουν προχωρήσει ήδη στην πρώτη, επίσημη ενημέρωση, στην οποία αναφέρεται πως η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει για το περιστατικό, ενώ προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ύποπτο αναφορικά με τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο.


 

 

 

 

 

Powered by TUODY Software