Βίντεο σοκ από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα - Αμερικανός πολίτης ανάμεσα στους 41 νεκρούς

Βίντεο σοκ από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα - Αμερικανός πολίτης ανάμεσα στους 41 νεκρούς

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο που κυκλοφορεί από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα με τους 41 νεκρούς.

Το πρώτο βίντεο, από κάμερες ασφαλείας, κατέγραψε τη στιγμή ουσιαστικά της αεροπορικής τραγωδίας στη Μόσχα, τη στιγμή της πρόσκρουσης του Sukhoi Superjet-100 στο αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας, κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης. Από τους 78 επιβαίνοντες, μόνοι οι 37 επέζησαν, 41 ανασύρθηκαν νεκροί.

Το βίντεο δείχνει την προοσγείωση του του αεροπλάνου της Aeroflot που κατέληξε σε αεροπορική τραγωδία. Το τζετ προσπαθεί να προσγειωθεί με μεγάλη ταχύτητα, ακουμπάει στον αεροδιάδρομο, αναπηδά και στη συνέχει χτυπά στο έδαφος. Όπως φαίνεται στο βίντεο διαλύεται το πίσω μέρος της κοιλιάς του αεροσκάφους, ενώ αμέσωως τυλίγεται στις φλόγες.

Το βίντεο που καταγράφει την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου και αναρτήθηκε στο Telegram.

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι έτερο βίντεο που ελήφθη από το εσωτερικό του αεροσκάφους, από κάποιον επιβάτη προφανώς, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του, από το παράθυρο του αεροπλάνου, τη στιγμή της αεροπορικής τραγωδίας στη Μόσχα. Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι κινητήρες που τυλίγονται στις φλόγες.

Αμερικανός υπήκοος ανάμεσα στους 41 νεκρούς

Ένας υπήκοος των ΗΠΑ έχασε χθες τη ζωή του στη χθεσινή αεροπορική τραγωδία με το Superjet 100 της Αεροφλότ στο διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβα της Μόσχας, δήλωσε πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Ο Τζέρεμι Μπρουκς είναι στον κατάλογο των νεκρών επιβατών. Ήταν πολίτης των ΗΠΑ», ανέφερε η πηγή αυτή.

Το Σούπερτζετ 100 που εκτελούσε τη πτήση SU-1492 με 73 επιβάτες και πέντε μέλη πληρώματος είχε προορισμό το Μουρμάνσκ. Έπιασε φωτιά μετά την κατεπείγουσα προσγείωσή του στο Σερεμέτιεβα χθες Κυριακή, λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του.

Κατά τον πιο πρόσφατο απολογισμό των θυμάτων που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ρωσικές αρχές, 37 επιβαίνοντες επέζησαν, αλλά 41 έχασαν τη ζωή τους. Έξι τραυματίες εισήχθησαν σε νοσοκομεία, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Powered by TUODY Software