Έγκυος η ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ;

Έγκυος η ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ;
Η ερωμένη του γάλλου προέδρου, ηθοποιός Ζυλί Γκαγέ, είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και περιμένει το παιδί του τον Ιούνιο, ισχυρίζεται γάλλος blooger. Η αναφορά μεταφέρθηκε στο προεδρικό μέγαρο και δεν διαψεύστηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

O blogger επικαλέστηκε ως πηγή του έναν δημοσιογράφο του έγκυρου καναλιού M6. Η φήμη κυκλοφόρησε ευρέως στο Twitter κατά τη διάρκεια και μετά από την συνέντευξη Τύπου του Ολάντ, κατά την οποία «απέκρουσε» τους δημοσιογράφους και τόνισε ότι θέλει να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή ιδιωτική.

Ο 59χρονος πρόεδρος επισκεπτόταν για καιρό κρυφά την ηθοποιό με ένα μηχανάκι σκούτερ, σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται κοντά στο Ελιζέ, όπου ζει με την σύντροφό του Βαλερί Τιερβελέρ. Μάλιστα σε μία επίσκεψη, άνδρας της προσωπικής του φρουράς εστάλη να αγοράσει κρουασάν, το πρωινό που ακολούθησε την επίσκεψη του Ολάντ.

Η πληροφορία περί εγκυμοσύνης δεν επιβεβαιώθηκε από το προεδρικό μέγαρο καθώς ο εκπρόσωπος ανέφερε πως «δεν υπάρχει σχόλιο» για το θέμα, ενώ το ίδιο έκανε και ο δημοσιογράφος που ο blogger επικαλέστηκε ως πηγή.

Στο μεταξύ, με «νευρικό κλονισμό» νοσηλεύεται ακόμη η σύντροφος του Ολάντ, η οποία αφήνει να διαρρεύσει πως είναι έτοιμη να τον συγχωρήσει αν εκείνος ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Σύμφωνα με αναλύσεις πρόκειται για έναν συναισθηματικό «εκβιασμό», προκειμένου να εξασφαλίσει τη θέση της ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ολάντ αρνήθηκε να ξεκαθαρίσει αν η Τιερβελέρ είναι ακόμη Πρώτη Κυρία – μία θέση που κοστίζει στους γάλλους φορολογούμενους μία μικρή περιουσία αναφέρει η Daily Mail – και είπε ότι θα είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις πριν την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, τον Φεβρουάριο.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software