Η Κυπριακή Βουλή καταδικάζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Η Κυπριακή Βουλή καταδικάζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
Η Κυπριακή Βουλή καταδίκασε την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και θα στείλει επιστολή συμπαράστασης στην οικογένειά του, μετά από σχετική εισήγηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΑΚΕΛ, Νίκου Κατσουρίδη.

"Η Ελλάδα", είπε ο κ. Κατσουρίδης, σε παρέμβασή του κατά την έναρξη της Ολομέλειας της Βουλής, "έχει συγκλονισθεί από τη δολοφονία του νεαρού τραγουδιστή Παύλου Φύσσα".

Όπως ανέφερε ο κ. Κατσουρίδης, "όλα τα κόμματα στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας την έχουν καταδικάσει".

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, δήλωσε ότι το κόμμα του συμφωνεί απολύτως με την εισήγηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΑΚΕΛ για την αποστολή της επιστολής.

"Και εμείς, με τη σειρά μας", είπε ο κ. Τορναρίτης, "καταδικάζουμε τέτοιου είδους πράξεις, οι οποίες, πέραν του γεγονότος ότι μολύνουν το πολιτικό κλίμα, υποδεικνύουν σε όλους μας ότι, προφανώς, οι δολοφόνοι δεν έχουν ιδεολογίες, ειδικότερα όταν οι δολοφόνοι νομίζουν ότι εκπροσωπούν κομμάτια του λαού, πρέπει να καταδικάζονται διπλά, διότι, πέραν του ότι δολοφονούν ανθρώπους, δολοφονούν ψυχές και συνειδήσεις".

Την δολοφονία καταδίκασαν και τα άλλα κόμματα.
Powered by TUODY Software