Ο Ομπάμα έπιασε έγκυο που λιποθυμούσε

Ο Ομπάμα έπιασε έγκυο που λιποθυμούσε
«Σ’ έπιασα, είσαι καλά… Αυτά συμβαίνουν όταν μιλάω πολλή ώρα» είπε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε μία έγκυο που ένιωσε να χάνει τις αισθήσεις της και πήγε να πέσει, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για το περίφημο σχέδιο Obamacare στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Η Καρμέλ Άλισον ήταν μεταξύ των καλεσμένων καθώς έχει διαβήτη τύπου ένα από εννιά χρόνων και αντιμετώπιζε «πάγιο» πρόβλημα με το αμερικανικό σύστημα υγείας. Ανέφερε πως ήταν πολύ τυχερή να έχει ασφάλιση όταν έμεινε έγκυος, αφού το πρόβλημά της θέλει συνεχή παρακολούθηση.

Με το πρόγραμμα Obamacare μπορεί να έχει πρόσβαση σε φτηνή ασφάλιση και – όπως ανέφερε – μπορεί πια να νιώθει ίση με τους άλλους πολίτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπροσώπησε την Αμερικανική Ένωση Διαβητικών, ενώ προσφέρει τις επιστημονικές της υπηρεσίες σε μία οργάνωση κατά του διαβήτη.

Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε, ανέφερε πως ίσως έφταιγε η αφυδάτωση, αφού - προκειμένου να αποφύγει την επιθυμία για τουαλέτα (συνηθισμένη «παρενέργεια» της εγκυμοσύνης γιατί το έμβρυο πιέζει το ουροποιητικό σύστημα) – δεν ήπιε καθόλου νερό.

Αργότερα ευχαρίστησε τον πρόεδρο Ομπάμα μέσω Twitter, λέγοντας "Κόσμε είμαι καλά, ευχαριστώ τον πρόεδρο Ομπάμα που με έπιασε". Ανάλογο μήνυμα έστειλε και ο σύζυγός της, πάλι μέσω Twitter.

Δείτε το βίντεο


Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software