Τα καλύτερα και τα χειρότερα ταξί στον κόσμο

Τα καλύτερα και τα χειρότερα ταξί στον κόσμο
Τα ταξί του Λονδίνου με τους φιλικούς οδηγούς που πάντα ξέρουν τις διαδρομές και τους προορισμούς θεωρούνται τα καλύτερα στον κόσμο, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που έγινε για το hotels.com σε 1.900 ταξιδιώτες από τις 11 ως τις 28 Μαΐου.

Τα λονδρέζικα ταξί, αν και είναι τα πιο ακριβά, εξακολουθούν για τρίτη χρονιά να κερδίζουν την πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες συγκεντρώνοντας ποσοστό 59%. Οι οδηγοί τους ψηφίστηκαν ως οι πιο φιλικοί και αυτοί με τις περισσότερες γνώσεις. 

 Τα ταξί της Νέας Υόρκης έρχονται δεύτερα με ποσοστό 27%, δέκα ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες απ'ότι την προηγούμενη χρονία. Βέβαια οι οδηγοί ταξί του Μανχάταν θεωρούνται μαζί με αυτούς του Παρισιού ως οι πιο αγενείς. Οι ταξιδιώτες δηλώνουν ότι στη Νέα Υόρκη υπάρχουν τα περισσότερα ταξί. Στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται τα ταξί του Τόκιο, του Βερολίνου και της Μπανγκόκ. Τα ταξί της Μαδρίτης βρίσκονται στην έκτη θέση και ακολουθούν αυτά τις Κοπεγχάγης, του Δουβλίνου, της Φρανκφούρτης, του Παρισιού και  του Σίδνεϊ. Τα ταξί στη Ρώμη ψηφίστηκαν ως αυτά με τους χειρότερους οδηγούς.

    Οι μετακινήσεις με ταξί είναι μια από τις πρώτες εμπειρίες που ζουν οι ταξιδιώτες όταν φτάνουν σε μια ξένη πόλη. 
Οι κατηγορίες στις οποίες βασίστηκε η δημοσκόπηση είναι η καθαριότητα, το κόστος, η ποιότητα οδήγησης, η γνώση των δρόμων, η φιλικότητα, η ασφάλεια και το πόσο εύκολα βρίσκει κανείς ταξί στις συγκεκριμένες πόλεις.

    
    
   

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software